Luleå Hamnfestival
* * *

Blås Grönt

* * *
Luleå Hamnfestival 2019 Blås Grönt

Blås Grönt är Luleå Hamnfestivals satsning på en nyktrare, tryggare och sundare festival för alla. Med Blås Grönt ger vi stadens ungdomar i åldern 13–17 år en morot att festa och ha kul utan alkohol och droger på festivalen. Alla som blåser grönt är nämligen med i utlottningen av grymt fina priser.

Länk till registreringen

Blås Grönt vill framförallt öppna upp till ett samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar. Vårt mål är att flaskan förblir stängd så länge som möjligt. Och att alkoholdebuten dröjer. Helt enkelt för att livet är både säkrare och fräschare nyktert.

Blås Grönt – så går det till

Låt Blås Grönt öppna dörren till ett samtal mellan unga och vuxna om alkohol, hur man håller ihop kompisgänget i kvällsvimlet och hur man kommer överens om tider för hemgång. Kanske Blås Grönt ger er den ömsesidiga tryggheten att få uppleva en rolig och trygg festival?

Du som vill att din ungdom ska medverka i Blås Grönt, surfa in på blasgront.nu och registrera ungdomens namn och ålder samt ditt eget namn, adress och telefonnummer. Du som registrerar en ungdom kommer att få löpande uppdateringar via sms, i realtid direkt i din telefon, under festivalkvällen. Eventuella vinster vid utlottning meddelas via sms eller telefon.

Tider

Under nedanstående tider kan den som är registrerad för att delta i Blås Grönt komma och göra sin blåsning i Blås Grönts tält i La La Land (i Stadsparken). Registrerad vuxen kontaktperson kommer att få ett sms som talar om hur det gått, eller om den som är registrerad inte har dykt upp.

Torsdag 11 juli: 22:00-01:00
Fredag 12 juli: 22:00-02:00
Lördag 13 juli: 22:00-02:00

Varför frågar vi om era personuppgifter?

Blås Grönt lottar ut grymt fina priser bland alla ungdomar som är registrerade och blåser grönt vid hemgång från Luleå Hamnfestival. Därför behöver vi ha koll på namn, ålder och adress till alla medverkande. Åldern behöver vi för att säkerställa att medverkande är behörig enligt tävlingskriterierna, det vill säga 13–17 år. Namn och adress behöver vi veta för att kunna sända eventuella vinster hem till rätt mottagare. När utlottningen är genomförd, raderas samtliga personuppgifter från Blås Grönt. Vi sparar alltså inga personuppgifter.

Här nedan kan du se vilka priser som kommer att lottas ut bland alla som blåser grönt!
Stort tack alla företag och butiker som vill hjälpa oss med det här viktiga arbetet!

Roberts Trafikskola ByDeco Cykelstället
Roberts Trafikskola By Deco Cykelstället Kulturcentrum Ebeneser
Äventyrsbutiken_Hägglunds Inpuls Luleå Lokaltrafik Luleå_Basket
Äventyrsbutiken Hägglunds Inpuls Luleå Lokaltrafik Luleå Basket
BC_Luleå Paintballtorpet Pontusbadet Snabba Steg
BC Luleå Paintballtorpet Pontusbadet Snabba Steg
Spa Of Sweden Telemäklarna Up Zone Visit Luleå
Spa Of Sweden Telemäklarna Up Zone Visit Luleå
Vågelinds Trafikskola Xtreme Beauty Vågelinds Trafikskola
Vågelinds Trafikskola Xtreme Beauty Jula

–Med reservation för ändringar–


Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Diös Luleå Kommun