Luleå Hamnfestival
* * *

Blås Grönt

* * *
Sponsorerblåsgrönt2018

Blås Grönt är Luleå Hamnfestivals satsning på en nyktrare, tryggare och sundare festival för alla. Med Blås Grönt ger vi stadens ungdomar i åldern 13–17 år en morot att festa och ha kul utan alkohol och droger på festivalen. Alla som blåser grönt både vid ankomst och hemgång är nämligen med i utlottningen av grymt fina priser.

Länk till registreringen

Blås Grönt vill framförallt öppna upp till ett samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar. Vårt mål är att flaskan förblir stängd så länge som möjligt. Och att alkoholdebuten dröjer. Helt enkelt för att livet är både säkrare och fräschare nyktert.

Blås Grönt – så går det till

Låt Blås Grönt öppna dörren till ett samtal mellan unga och vuxna om alkohol, hur man håller ihop kompisgänget i kvällsvimlet och hur man kommer överens om tider för hemgång. Kanske Blås Grönt ger er den ömsesidiga tryggheten att få uppleva en rolig och trygg festival?

Du som vill att din ungdom ska medverka i Blås Grönt, surfa in på blasgront.nu och registrera ungdomens namn och ålder samt ditt eget namn, adress och telefonnummer. Du som registrerar en ungdom kommer att få löpande uppdateringar via sms, i realtid direkt i din telefon, under festivalkvällen. Eventuella vinster vid utlottning meddelas via sms eller telefon.

In- och utblåsning

Under nedanstående tider kan den som är registrerad för att delta i Blås Grönt blåsa in och blåsa ut i Blås Grönts tält i La La Land (vid Norra Hamnscenen). Registrerad vuxen kontaktperson kommer att få ett sms som talar om att den som är registrerad inte har dykt upp om så är fallet.

Onsdag 4 juli
Inblåsning 17:00-20:00
Utblåsning 22:00-01:00

Torsdag 5 juli
Inblåsning 17:00-20:00
Utblåsning 22:00-01:00

Fredag 6 juli
Inblåsning 17:00-20:00
Utblåsning 22:00-02:00

Lördag 7 juli
Inblåsning 17:00-20:00
Utblåsning 22:00-02:00

Varför frågar vi om era personuppgifter?

Blås Grönt lottar ut grymt fina priser bland alla ungdomar som är registrerade och blåser grönt både vid ankomst till och hemgång från Luleå Hamnfestival. Därför behöver vi ha koll på namn, ålder och adress till alla medverkande. Åldern behöver vi för att säkerställa att medverkande är behörig enligt tävlingskriterierna, det vill säga 13–17 år. Namn och adress behöver vi veta för att kunna sända eventuella vinster hem till rätt mottagare. När utlottningen är genomförd, raderas samtliga personuppgifter från Blås Grönt. Vi sparar alltså inga personuppgifter.

Priser och sponsorer

STORT tack till alla våra sponsorer som bidragit till årets fina prisbord!

Roberts Trafikskola:
Presentkort Startpaket för B-körkort, värde 6000 kr till 1 vinnare

Ebeneser:
2 stycken fribiljetter till 10 vinnare

LLT:
Presentkort, värde 500 kr till 20 vinnare

Telemäklarna:
Sony Actioncam HDR AZ1, värde 2000 kr till 1 vinnare / Sony Headset
MDR 10RC, värde 1300 kr till 1 vinnare

By Deco:
Presentkort, värde 600 kr till 1 vinnare

UpZone:
Presentkort Höghöjdbanan, för 3 personer till 1 vinnare

Luleå Basket:
1 signerad basketboll + 2 stycken matchbevis till 1 vinnare
2 stycken matchbevis till 4 vinnare

Paintbolltorpet:
Presentkort för 5 personer, värde 1500 kr till 2 vinnare

Vågelinds Trafikskola:
Presentkort Bokpaket för B-körkort, värde 1700 kr till 1 vinnare


Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz