Luleå Hamnfestival
* * *

Diös MTB Freestyle

* * *
Luleå Hamnfestival 2019 DiösMTBfreestyle

NÄR: Onsdag-Lördag kl 11.00 och kl 15.00
PLATS: Nytorget (Nygatan/Storgatan)

Vi är MTB Freestyle Sverige, cyklister som varit aktiva inom världscupen i Freestyle.

Under många år som världscupscyklister och med fantastiska karriärer bestämde vi oss för att byta riktning och visa upp sporten och allt det vi lärt oss av den till Sverige, så vi skapade MTB Freestyle Sverige.

Idag kör vi uppvisningar i alla möjliga sammanhang, föreläser om mental och fysisk träning samt hjälper företag som vill marknadsföra sig på kreativa och lite extremare sätt med reklamvideos och fotograferingar.

I samarbete med Diös har vi nu nöjet att bjuda Hamnfestivalens besökare på en hissnande uppvisning. Välkommen att se vår uppvisning och kom gärna och prata med oss en stund efteråt.

Elof Lind
Med 12 års erfarenhet bakom cykelstyret och mängder av topp-10 placeringar i världscupen så bjuder han på galna trick i världsklass, utöver cyklingen så har ett naturligt intresse för mental träning växt fram genom åren som han gärna delar med sig av ute på turnén. Vad händer om du sätter en Skövdepojk som hatar att förlora på en extremcykel? Elof Lind händer!
David Viltok
Med 15 års erfarenhet och lång tävlingsvana kan man alltid räkna med ett riktigt shownummer när David är närvarande, när han inte cyklar så jobbar han som transformativ coach och lär ut verktyg för mental och fysisk hälsa. David är till utsidan en lugn norrlänning (hyfsat) från Gällivare men så fort han tar tag i styret får vi möta en riktigt showman!

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Diös Luleå Kommun