Luleå Hamnfestival
* * *

Agnes Hustler

* * *
Luleå Hamnfestival 2019 Agnes Hustler

NÄR: TORSDAG 11 juli kl 21.00 PLATS: Invit Live*
NÄR: FREDAG 12 JULI KL 21.30 PLATS: Stadsparksscenen
NÄR: LÖRDAG 13 juli kl 15.00 PLATS: Mat & Prat Live*

Stjärnskottet Agnes Hustler gör tre spelningar på Hamnfestivalen under sin sommarturné. Efter singeldebuten vid årsskiftet är Hustler nu aktuell med sin första EP, ’Songs to a Nation’. Ett soundtrack till dagens Sverige. Genom soul och electronica berättar Agnes om ett segregerat land med parallella verkligheter och kampen tills vi alla lever som lika.

EPn skrevs efter utvisningen av en nära väns lillasyster 2016 och handlar om syskonens resa från barnsben till att behöva ingå skenförhållande för att få asyl. Nytt material från en av våra starkaste röster och hennes kommande projekt utlovas också i sommar!

’Songs to a Nation’ släpps 6e juni

* –Denna spelning är en del av koncept Hamnfestivalen LIVE. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum under Luleå Hamnfestival. Tanken är att du ska kunna sätta dig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Hamnfestivalen LIVE är ett samarbete med Luleå Hamnfestival tillsammans med BD Pop/Länet Live och Studieförbundet Bilda.

FacebookSpotifyYouTube

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Diös Luleå Kommun