Luleå Hamnfestival
* * *

Dolly Style

* * *

NÄR: Lördag 8 Juli KL. 18:30
PLATS: Norra Hamnscenen

Dolly Style består av tjejerna Molly, Holly och Polly. Genombrottet fick de i Melodifestivalen 2015 med låten ”Hello Hi”, som snabbt sålde guld. Gruppen har på kort tid blivit enormt populär i Sverige.

Deras musik kännetecknas av starka poplåtar som fastnar som tuggummi. Efter hiten “Hello hi” släppte de sommardängan ”Cherry Gum” som har över 7 miljoner views på tillhörande video. Deras senaste singel heter “Young & Restless”. Även detta en riktigt glad popdänga som fastnar efter en lyssning och är så medryckande att det är svårt att låta bli att sjunga med!

Gruppen har haft två otroliga somrar och slagit publikrekord efter publikrekord! Kön för att få en autograf efter konserterna ringlar sig långa. Det är tydligt att Dolly Style har skapat en ny kultur; en färgglad stil av peruker, kjolar och knästrumpor.

Dolly Styles medlemmar, Molly, Holly och Polly, jobbar för att hjälpa barn och ungdomar mot mobbing och står för att alla ska få vara som de är. Deras fans, som kallar sig för “Dollys”, blir fler och fler och följer allt som gruppen gör.

Dolly Style står på Norra Hamnscenen lördagen den 8 juli.

FacebookHemsidaSpotifyYouTube
Festivalpartners
Luleå Energi Norrbottensmedia Luleåhamn LLT Renhållningen
I sammarbete med
Kultur utan gränser Vildakidz