Luleå Hamnfestival
* * *

John Ash Trips

* * *
JohnAshTrips_930x430

NÄR: LÖRDAG 7 JULI KL 22:30
PLATS: BISTRO NORRLAND LIVE

För fem år sedan träffades Jonas Eriksson och Tobias Lindvall i en musikaffär. De plockade upp varsin gitarr och började spela. De bestämde sig för att göra något tillsammans, och så blev det. Med kreativa lösningar som att spela trummor med fötterna samtidigt som man spelar gitarr och sjunger låter John Ash Trips som många fler än enbart Jonas och Tobias.

Duon har hunnit spela in å släppa två fullängdare, debuten ”6:10”, är tio berättelser om deras liv. Skivan är inspelad, mixad och mastrad i Jonas tvättstuga på 9 kvadrat. På nästa platta ” Come Passion ” fick bandet draghjälp av Bd Pop. Detta resulterade i att bandet fick åka ner till huvudstaden för att spela in och produceras av ingen mindre än Ola Gustafsson. Den tredje plattan är på gång och ni är bandet tillbaka hos Jonas, tvättstugan har bytts ut till en hemmastudio på 25 kvadrat, ca: 20 låtar har samlats på hög för att spelas in. Och av gobitarna bilda ett album.

Bandet har ända från start sett till att giga mycket. Deras musik har hörts live ändå från ishotellet i Jukkasjärvi och ner till huvudstaden i söder. Just nu är det mest fokus på att spela in skiva nr tre, men JAT:arna gigar så fort chansen ges.
John Ash Trips är inte konstlade. John Ash Trips spelar och skriver musik för att de älskar musik.

Denna spelning är en del av vårt koncept Hamnfestivalen Live. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum. Tanken är att du ska kunna sätta dig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Hamnfestivalen Live är ett samarbete mellan spelställena, Luleå Hamnfestival, Bd pop/Länet Live och Studieförbundet Bilda.

YouTube

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz