Luleå Hamnfestival
* * *

Mira Lux

* * *
MiraLux_930x430

NÄR: LÖRDAG 7 JULI KL 17:30 PLATS: CLARION LIVE
NÄR: LÖRDAG 7 JULI KL 21:00 PLATS: INVIT LIVE

Mira Lux (Mirja Lakso) är en singer/songwriter från Piteå med melodiska poplåtar om erotiska dagdrömmar och heta romanser. Hon framför sina egenskrivna poetiska texter om relationer och upplevelser hon samlat på sig från världens alla hörn och med återkommande teman som längtan och åtrå. Hennes pianospel innehåller intressanta klanger som för tankarna till singer/songwriters som Tori Amos och Regina Spektor.

Mira Lux är en artist med många historier att berätta och med med en ovanlig förmåga att förena de mest kristallklara och lättillgängliga med de allra tyngsta och mest sorgfyllda, hon är en artist full av känslor, kontraster, vilda idéer, motsägelser och passion, hon är en artist du måste se.

Denna spelning är en del av vårt koncept Hamnfestivalen Live. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum. Tanken är att du ska kunna sätta dig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Hamnfestivalen Live är ett samarbete mellan spelställena, Luleå Hamnfestival, Bd pop/Länet Live och Studieförbundet Bilda.

FacebookHemsida

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz