Luleå Hamnfestival
* * *

Per Ödberg och Jan Eriksson Duo

* * *
Hamnfestivalen Live 2019 Per Ödberg & Jan Eriksson Duo

NÄR: TORSDAG 11 JULI KL 17.00 PLATS: WAYNE’s LIVE
NÄR: FREDAG 12 JULI KL 21.00 PLATS: INVIT LIVE

Per och Jan är två utflyttade Luleågitarrister som här sammanstrålar för att göra en blandning eget och tolkningar av andras. De samarbetade på Hannah Svenssons ”Pictures in mind” skiva och även turné.

Per Ödberg är en Luleåfödd gitarrist som rör sig i jazzens gränsland. 2013 släppte Per sin första skiva och har sedan dess medverkat på flera andra skivor och även producerat Hannah Svenssons ”pictures in mind”. Utöver sina egna band så spelar han för närvarande med Aglaia och Black Cat Bone. Hans låt Tväredet blev 2015 veckans färsking i p4 och den blev senare även en del av Pianisten Jan Lundgrens repertoar.

Jan Eriksson, frilansande gitarrist från Luleå, utbildad på musikhögskolan i Stockholm och medverkat i många olika jazz och popsammanhang. Har spelat med Uno Svenningsson, Mats Ronander, Tommy Nilsson, Patrik Isaksson, Sarah Dawn Finder m fl. Släppte i början av året en egen skiva, Home Boy som har fått ett fint mottagande.

–Denna spelning är en del av koncept Hamnfestivalen LIVE. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum under Luleå Hamnfestival. Tanken är att du ska kunna sätta dig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Hamnfestivalen LIVE är ett samarbete med Luleå Hamnfestival tillsammans med BD Pop/Länet Live och Studieförbundet Bilda.

SpotifyYouTube

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Diös Luleå Kommun