Luleå Hamnfestival
* * *

Svartöns Allstars

* * *
allstars_930x430

NÄR: TORSDAG 5 JULI KL 20:00-00:30
PLATS: BLUESTÄLTET

Pris till Årets Bluesperson delas ut av vårt nya kommunalråd Lenita Ericson.

Svartöns Allstars består som vanligt av ett gäng musikanter som på ett eller annat sätt kan kopplas till Luleå och föreningen Svartöns Blues.

Bandet leds i år av organisten Gunnar Sundström och basisten Totte Wallgren som tillsammans med ett knippe briljanta musikanter utgör kvällens husband.

– Även detta år presenterar vi en repertoar med stora variationer inom blues, soul och rock´n roll, lovar Gunnar & Totte som ger följande bakgrund:

– Bandet i sin helhet består av arton fantastiska musikanter med kraftigt varierande erfarenheter och bakgrund. Här finner vi gammal som ung, kvinnor och män, allt från i princip debutanter till synnerligen rutinerade och erfarna musikanter i en mustig blandning som förhoppningsvis på samma sätt som tidigare år ska fylla bluestältet till bristningsgränsen.

Solister detta år är Angelica Larsson, Daniel Hakkaus, Björn Sjöö, Zia Lindberg, Anders Öhlund, Jonas Eriksson, Olle Strandberg, Anki Sandström, Ammie Dumago, Svante Törngren, Mikael Thurfjell med flera.

– Svartöns Allstars kommer som vanligt att bjuda på en riktigt häftig helkväll lovar Gunnar och Totte.


Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz