Luleå Hamnfestival
* * *

Tall Blonde

* * *
TallBlonde_930x430

NÄR: LÖRDAG 7 JULI KL 19:00 PLATS: CLARION LIVE
NÄR: LÖRDAG 7 JULI KL 22:30 PLATS: STILL LIVE

Under 2017 bytte Frithiof namn till Tall Blonde och släppte i samband med det sin första singel ”I will light up the sea” I mars 2018 kom EP:e Wonderful och blev starkt hyllad av kritikerna och singeln med samma namn togs genast upp av flertalet listor på Spotify.

”Trots namnbyte kommer ni som följt Frithiof Stenvall att känna igen hans säregna sångröst och träffsäkra låtskrivande både i text och musik. Starkt influerat av den brittiska popmusiken, med en fläkt av 90-tal och en tydlig referens till Coldplay fortsätter han att leverera låtar som har all potential att bli stora hits som låter lika bra med gitarr och sång i det lilla, som på de stora scenerna.” (Fredrika Johansson – P4 Norrbotten)

Denna spelning är en del av vårt koncept Hamnfestivalen Live. Det är små, intima spelningar med unplugged-känsla runt om i Luleå centrum. Tanken är att du ska kunna sätta dig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Hamnfestivalen Live är ett samarbete mellan spelställena, Luleå Hamnfestival, Bd pop/Länet Live och Studieförbundet Bilda.

FacebookHemsidaSpotify

Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz