Luleå Hamnfestival
* * *

Titiyo

* * *

NÄR: LÖRDAG 8 JULI KL.21:00
PLATS: NORRA HAMNSCENEN

2016 var Titiyo ute på sin första Sverigeturné på sju år. Gaffa delade ut full pott i betyg och skrev att det är ”det bästa hon gjort”, Dagens Nyheter att det är ”hela karriärens allra bästa” och Expressen att hon “sprider soulsken”. Även hennes senaste album ”13 Gården” hyllades i media och blev Grammisnominerat.

”Det blir härligt känslosamt för mig när jag sjunger på svenska och det känns viktigt att texterna når fram till publiken. Därför tänkte jag igenom liveupplägget lite djupare den här gången och var noga med att skapa en speciell stämning utifrån vad låtarna handlar om” berättade Titiyo.

Resultatet blev väldigt lyckat och det var inte bara Titiyo själv och publiken som uppskattade konserterna. De hyllades även i media och flera tidningar tyckte det var det bästa hon gjort.

”Det är ju fantastiskt att göra sin femtielfte turné i livet och få höra att det är det bästa som jag gjort. Det är bra bensin till motorn att få sådana recensioner och att känna så själv också. Nu längtar jag till i juni när vi sätter igång igen” säger Titiyo.

Just nu är Titiyo aktuell med en remix på sin hit ”Talking To the Man In the Moon”.

Lördagen den 8 juli står hon på Norra Hamnscenen.

FacebookSpotifyYouTube
Festivalpartners
Luleå Energi Norrbottensmedia Luleåhamn LLT Renhållningen
I sammarbete med
Kultur utan gränser Vildakidz