Luleå Hamnfestival
Tromb

Enklare och smartare att blåsa grönt

Blås Grönt är Luleå Hamnfestivals satsning på en nyktrare, tryggare och sundare festival för alla. I nära samarbete med Tromb utvecklas en ny digital plattform för Blås Grönt, med förenklad registrering och administration.

Och viktigast av allt: kommunikation via sms i realtid mellan Luleå Hamnfestival och föräldrar/vårdnadshavare som har registrerat sina ungdomar för medverkan i Blås Grönt.

– Med Blås Grönt vill vi på Luleå Hamnfestival öppna upp till ett samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar. Vårt mål är att flaskan förblir stängd så länge som möjligt. Och att alkoholdebuten dröjer. Helt enkelt för att livet är både säkrare och fräschare nyktert, säger Robin Lindquist, projektledare på Luleå Hamnfestival.

Fina priser
Blås Grönt ger stadens ungdomar i åldern 13–17 år en morot att festa och ha kul på festivalen utan alkohol och droger. Alla som blåser grönt både vid ankomst och hemgång är nämligen med i utlottningen av grymt fina priser, bland annat ett startpaket för B-körkort hos Ninas Trafikskola till ett värde av 6 000 kronor.

Digitalisering ökar tryggheten

Tromb brinner för att underlätta vardag och livet med hjälp av nya, digitala lösningar.
– Luleå är vår hemstad också. För oss är det självklart att vara med och bidra för att göra både staden och Luleå Hamnfestival ännu tryggare, säger Fredrik Stöckel, delägare Tromb.

Surfa in på www.blasgront.nu och registrera dina ungdomar och dig själv.

För mer information:
Robin Lindquist, Projektledare Luleå Hamnfestival
Tel 070-54 63 150 robin.lindquist@lulea.se

Fredrik Stöckel, Marketing Director & Tech Wizard, Tromb
Tel 070-390 66 50 fredrik.stockel@tromb.com

 


Festivalpartners
Luleå Energi LLT Renhållningen Luleå Gratistidning Lunet Luleå Kommun Vildakidz