Om Sidan

 

Här kan du läsa mer om vilka vi är som står bakom bloggen, varför vi driver den och vad som ligger bakom vårt stora intresse för festivaler.

Vilka är vi?

Jag som i huvudsak driver den här bloggen heter Gösta Norström, även om jag då och då får hjälp av duktiga gästskribenter. Jag fullkomligt älskar festivaler. På den här sidan har jag samlat information om några av de största och populäraste festivalerna i Sverige.

Det finns ingenting bättre än att vakna upp i ett tält en sommarmorgon tillsammans med glada människor, ta del av den goda festivalstämningen och avsluta kvällen med att se sitt favoritband uppträda live. Festivaler har någonting väldigt magiskt omkring sig.

Flera av de festivaler du kan läsa om på den här bloggen har jag själv besökt. Jag har stått där i leran på festivaltältet och inte haft ett bry i världen när jag hört tonerna av musiken från scenen. Minnena och banden till festivalerna bär jag med mig fortfarande. Nu får de leva vidare i bloggen!

Om Sidan

Varför skriver vi om festivaler?

Anledningen till att vi skriver en blogg om festivaler är kort och gott att vi inte kan få nog av dem. Det finns så mycket gott att säga om festivaler. Musiken, dofterna, maten, drycken och inte minst alla människor. Det tål att skrivas om.

Vi vill att alla ska få uppleva hur det är att besöka en festival. Den unika samlingsplatsen för värme, kärlek och musik är någonting som ett liv inte är komplett utan. Vi vill locka fram intresset för festivaler hos dig genom att skildra några av landets populäraste arrangemang.

Du kanske märker att några av de festivaler vi skriver om inte längre finns kvar. Det är alltid en sorg när en festival tvingas gå i graven. Däremot vill vi gärna att minnena ska bestå. En festival ska aldrig få glömmas bort. Det gör dem aldrig i den här bloggen.